Rõivaste taaskasutusega puutuvad mingil määral kokku kõik. Riiete elueakeskkonnasõbralik pikendamine ehk nende laenutamine, müümine, annetamine ja taaskasutus on ka Eestis saamas järjest igapäevasemaks. Soetades meeldiva riietuseseme second-hand-poest, on rõõm küllap suuremgi kui uhiuue, ent kallihinnalise riideeseme soetamisel.

Paljude jaoks on mööda rõivapoode uitamine üks tänuväärsemaid ajaviiteid. Ent küllap olete vahel märganud ka nukraid šoppajate kaaslasi, kes seal melus parema meelega ei viibiks. Nemad eelistaksid oma riidekappi mugavalt täiendada netipoodides. Suur võib olla mõne inimese imestus, kuuldes, et netist võib leida ka kvaliteetseid vähekasutatud rõivaid, kusjuures neid ei pea tellima sadade või tuhandete kilomeetrite tagant.

Vaata kataloogi – teksad meestele!

Vähekasutatud riided veebipoest

Tallinnas, Pärnus ja Läti linnades tegutseva Kilomaxi poode on häid riideid armastavad külastajad hinnanud aastaid. Lääne-Euroopast valitud kvaliteetne kaup pärineb otse sealsetest rõivaste kogumispunktidest.

Koroonakriisi jätkudes otsustas pood oma rõivaste müügiks avada ka netipoe, kus kaubaga võib tutvuda fotode ja kirjelduste vahendusel. Netipoes müüakse tuhandeid erinevaid riideid tuntud ja vähem tuntud brändidelt, mis tähendab seda, et tühjade kätega ei pea lahkuma keegi.

Sel moel saab vähekasutatud riiete kaupluses riiete valimist kogeda seegi, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris tööst puhates. Teel koju jääb üle vaid pakk automaadist ära tuua. Eks on alati oht, et netist ostetud riideese on pisut vales suuruses, aga siis on võimalik kaup ilma suurema vaevata tagasi saata.

Oma silm on kuningas

Aeg-ajalt mõne värske riideeseme soetamine kingib inimesele tavaliselt piisavalt uut energiat, et alustada järgmist päeva värske pilguga ja enesekindlalt. Kauplus on teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad eksklusiivsed riided ja jalatsid oleksid ühtmoodi trendikad ja heakvaliteedilised nii meestele kui ka naistele.

Mugavas e-poes saavad meessoo esindajad tutvuda laia valiku mantlite, pükste, lühikeste pükste, pintsakute, jakkide, sviitrite, spordirõivaste ja paljude muude riideesemetega. Naistel on veelgi huvitavam, kuna valikus on ka seelikud, kardiganid, pluusid, retuusid, ööriided, aksessuaarid, jalanõud ja veel palju muud. Samuti leiab veebipoest riideid poistele, tüdrukutele ja beebidele.

Arvatavasti saate Kilomaxi veebipoega päris headeks partneriteks, kui vajate kauakestvaid rõivaid või jalatseid, olgu siis meestele, naistele või lastele. Lehte tasub külastada sageli, et leida uusimaid allahindluseid ja kõige uuemaid kaupu.

Pidage meeles, et Kilomaxi puhul ei tähenda “vähekasutatud riided mingil juhul seda, et rõivaste kvaliteet oleks kuidagi kehv. Enamik riideid ongi täiesti uued – selles võib ise veenduda aadressil www.e-kilomax.lv/et.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *