On õige aeg ette valmistada algavaks jäähoki hooajaks. Meie hokipood kutsub kõiki huvilisi tooteid vaatama. Kahtlemata oleme toodete valiku mõttes kõige paremini varustatud. Soovime oma huvilistele pakkuda vaid kvaliteetset kaupa. Jäähokihooaja algamise puhul on meil ka häid pakkumisi – saa osa neist!

 

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Tootevalikus on päris suur valik jäähokivarustust ainult tuntud firmadelt. Kaupluse kaupade seas on uisud, kepid, riided ja tarvikud – kõik, mida hokimänguks vajad. Tegime väikse ülevaate, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/kotid

HOKIKEPID

 

Pakkumises on hokikepid nii väikestele kui suurtele. Otsingu abiga märgi endale sobivad kriteeriumid ning tutvuda valikuga. Kui sooviksid põhjalikumat informatsiooni selle kohta, millest koosneb hokikeppide hind, siis võta julgelt meie meeskonnaga ühendust.

Kiika meie e-poodi ja võib-olla oled uue hokikepi omanik juba täna!

 

UISUD

 

Meie veebikaupluse valikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Nii hoki kui ka iluuisutamise uisud on väga mitmekülgses valikus ja mitmesuguste detailidega.   Jäähoki uisud on lehe all. Filtri abiga on võimalik mängida uiskude varustatavusega ning soetada just see kõige sobivam.  Uisutajale peavad uisud olema korralikud, et soodustada häid tulemusi ja mugavusetunnet.  Kauplusest leiad samuti kõikvõimalikud lisatarvikud, mida uiskudega kasutada.

 

RIIETUS

 

Riietuse rubriigi all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Nokamütsid on olnud väga popid meie klientide hulgas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Filtri abiga saad teha valiku nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Ka hokisärgid kuuluvad suvise riietuse kategooria hulka.  Kuuli prindiga või sportlikud – vali kõik omadused koos või eraldi. Kuid kindel on üks – ükskõik, mis valiku sa teed, on see hea kvaliteediga.

 

TULE POODLEMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, mõistame suurepäraselt kui oluline on varustuse kvaliteet. Kui soovid soetada varustust garantiiga – vali meie hoki pood. Toetame sind nõuga, et leiaksid endale sobivaima asja. Teame, et eriasjade puhul – hoki uisud või hokikepid – peensusi on väga palju ning ei olegi võimalik alati kõike teada.  Lisaks püüame valikusse lisada ka kõige uuemad kaubad.

Mida veel soovida kui uut varustust algavaks hooajaks?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *