On viimane hetk ette valmistada algavaks hoki sessooniks. Tule kindlasti läbi ja avasta, millise kaubaga üllatab Sind hokipood sel hooajal. Kahtlemata oleme kaupade valiku mõttes kõige paremini varustatud. Näeme vaeva selle nimel, et meie esinduspoe tootevalikus oleks kogu aeg ainult parim ja modernseim jäähokivarustus. Hokihooaja algamise puhul on kaupluses ka eripakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

 

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Valikus on üsnagi suur valik varustust vaid tuntud firmadelt. Uisud, riietus, kotid, kaitsed, kepid – vaata kõiki tooteid e-poes! Edasi lugedes saate paremini aimu, milline hoki varustus on meie internetikaupluses saadaval.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/riietus

HOKIKEPID

 

Erimõõtudes hokikepid – kõikidele vanusegruppidele hoki kepid ja nende lisatarvikud. Saad valida hokikeppi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Kui soovid rohkem infot selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis hea meelega räägime sellest lähemalt.

Osta endale sobiv juba täna!

 

UISUD

 

Meie kaupluse kaubavalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on päris suures valikus ja erisuguste omadustega.   Jäähoki uisud asuvad kategooria all. Otsingu abil on võimalik mängida uiskude varustatavusega ning leida just see kõige sobilikum.  Uisutajale peavad uisud olema korralikud, et tagada tulemusi ning mugavust. Lisaks saaksid juurde muretseda samuti mitmesuguseid tarvikuid, sh väravad.

 

RIIETUS

 

Eriti vahvad riideesemed soojaks ja külmaks hooajaks. Nokamütsid on olnud väga kütkestavad meie püsiklientide hulgas. Kaubavalikusse olema pannud kõik suuremad kaubamärgid, seega mütsid on eriti moekad. Filtri abiga saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka firma järgi.

 

Ka hokisärgid kuuluvad suve hooaja riietuse kategooria alla.  Kuuli prindiga või sportlikud – vali kõik omadused koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see korralik.

 

TULE OSTLEMA!

 

Tegutsedes pikalt varustuse edasimüügiga, mõistame suurepäraselt kui oluline on hokivarustuse vastupidavus. Kui tahaksid muretseda kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Vajadusel pakume nõustamist ka parima hokivarustuse leidmisel.  Hoki uisud ja hoki kepid on kui lähemalt uurida väga palju detailirikkamad kui alguses tunduda võib. Lisaks on meil alati valikus ka kõige uuemad asjad.

Premeeri ennast algava hooaja puhul uue varustusega?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *