Säti ennast valmis – sündmusterohke hooaeg on taas algamas! Tule kindlasti läbi ja avasta, milliste toodetega kostitab Sind hokipood sel hooajal. Kahtlemata oleme varustuse valiku mõttes juhtival kohal. Näeme vaeva selle nimel, et meie esinduspoe valikus oleks kogu aeg ainult kvaliteetseim ja modernseim varustus. Jäähokihooaja alguse puhul on kaupluses ka sooduspakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

 

HEA KVALITEEDIGA VARUSTUS

 

Tootevalikus on päris lai valik jäähokivarustust ainult tuntud brändidelt. Kaupluse kaupade sisse kuuluvad uisud, kepid, kaitsmed ja aksessuaarid – kõik, mida jää peal vajada võiksid. Panime kirja, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

https://hockeypoint.ee/

HOKIKEPID

 

Erisuuruses hokikepid – laste ja täiskasvanute hoki kepid ja nende tarvikud. Saad valida hokikepi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Hokikeppide hind sõltub suures osas sellest, mis omadusi sa neis otsid.

Kiika meie e-poodi ja võib-olla saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas. Jäähoki uisud on saadaval nii meestele kui ka naistele. Iluuiskude puhule tootevalikus on uisud vaid naistele.  Uisutajale peavad uisud olema korralikud, et soodustada tulemusi ja mugavust.  Internetipoest leiad ka kõiksugused tarvikud, mida uiskudega kasutada.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Suvise tootevaliku all on ka nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Soeta enda jaoks sobilikke omadustega stiilne nokamüts!

 

Teine populaarne riietusese on hokisärgid. Kuuli prindiga või sportlikud – vali kõik omadused koos või eraldi. Aga võid olla kindel – ükskõik, mis valiku teed, on see korralik.

 

TULE OSTLEMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, mõistame suurepäraselt kui suure kaaluga on hokivarustuse kvaliteet. Kui tahaksid soetada kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Abistame sind nõuga, et jõuaksid vajaliku tooteni kiiremini. Teame, et erinevate asjade puhul – hoki uisud või hokikepid – detaile on rohkelt ning ei olegi võimalik alati kõike teada.  Külasta internetipoodi või tule kohale!

Uus hooaeg – uus varustus!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *