Miks mitte anda kalender laste mälestustega kallile emale? Samuti fotoraamat on armas meene – võimalik on iga kauni hetke kõrvale kirja panna armas lause, et pilt meeldejäävam oleks.  Veebikauplus tootevalikus on nii laua- kui ka seinakalendrid, kalendrid eridisainiga. Leiad kindlasti endale sobiva!

Tõeline hitt on algaval aastal fototapeet!  Miks mitte panna oma lemmik pilt seina peale, et seda iga hetk vaadata? Kui aga arvad, et see pole Sulle, siis võib-olla seinakleebised muudavad seina hubasemaks.  Samuti on valikus kleebised ka autodele ning muudele asjadele, mida saab ka ise arendada.

Kui oled õpilane, siis on köitmine arvatavasti Sinu jaoks aktuaalne. Parima hinna eest arvestustöö köitmine meie juures! Kas Teil kontoris hakkavad visiitkaardid otsa saama? Kiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie juures! Loo uus visiitkaart – meie töötajad aitavad Sind vajadusel oma nõuannetega.

Fotolõuend – uudne trend!

Fotolõuend on ideaalne variant, kuidas seinale iseloomu lisada. Lõuendile saab printida vabalt valitud foto.

Soeta fotolõuend enda lemmiku pildiga ning riputa see seinale- https://www.picturehappy.ee/et/calendars2/intro/lineup/

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis selleks. Fotode trükkimine ei ole veel kunagi olnud nii lihtne, saad seda teha mugavalt enda arvutist. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud võistkonnad.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Anna meile oma soovidest teada!

Igasugune trükkimine riietetele, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Külasta meie lehte juba täna ja telli endale mõnus meene või lase oma mälestused paberile trükkida!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *